Especialitzats en els sectors de:
 • Geriatria
 • Restauració
 • Indústria alimentària
 • Bugadería
 • HOME
  Català Castellano
  Freds Planxes Pols
  PRODUCTES DESTACATS
  DESENGREIXANTS
  VIDEGRAS NP
  VIDEGRAS NP
  Desgreixant energic sense ulos
  DESGREIXANT GENERAL
  DESGREIXANT GENERAL
  Desgreixant general fred.
  DESENGRASANT GENERAL
  DESENGRASANT GENERAL
  Desengreixant general en fred.
  VIDEGRAS R
  VIDEGRAS R
  Desengreixant alcalí adequat per a la neteja periòdica de greixos incrustats en elements de cuines, campanes extractores, rostidores, forns, fregidores... La seva barreja de components alcalins, tensioactius i dissolvents elimina fins i tot la brutícia molt recremada.
  VIDEGRAS ULTRA
  VIDEGRAS ULTRA
  Detergent formulat per a la neteja de brutícies molt tenaces i difícils. Producte de grans aplicacions com: la neteja de filtres de cuina, filtres d'aire, campanes extractores de fums, parets de cuina, rajoles, terratzo, sanitaris, escorxadors, acer inoxidable, terres molt bruts, tapisseries de skay en autobusos, trens...
  VIDEGRAS PL
  VIDEGRAS PL
  Desgreixant molt alcalí adequat per a la neteja periòdica de greixos incrustats en planxes, grills, graelles, forns, fregidores... La seva barreja de components alcalins, tensioactius i dissolvents elimina fins i tot la brutícia molt recremada, augmentant la seva eficàcia netejadora amb aigua calenta. La seva alta temperatura d'evaporació li permet estar més temps en contacte sobre la superfície de la planxa afavorint el procés de neteja.
  ADEXEL
  ADEXEL
  Producte especialment dissenyat per eliminar les incrustacions de matèria orgànica carbonitzada en superfícies d'acer inoxidable, llautó, coure, o qualsevol tipus de superfície. Actua eficaçment sobre incrustacions lleugeres de calç, òxid o qualsevol altre tipus, com greix incrustat. Posseeix un gran poder desgreixador. Es tracta d'un producte exempt d'escuma. Molt adequat per a la neteja d'estris de cuina i paelles. Producte eficaç davant incrustacions greixoses no eliminables amb detergents de tipus alcalí (Indústria Alimentària, càrnies, congelats, cuines, etc.)
  977 088 074 / 608 318 665
  toni@corbimat.com