Especialitzats en els sectors de:
 • Geriatria
 • Restauració
 • Indústria alimentària
 • Bugadería
 • HOME
  Català Castellano
  PRODUCTES
  PRODUCTES BANY » NETEJADOR MAMPARES
  MULTIBANYS
  MULTIBANYS
  Mulibanys està indicat per al manteniment diari de banys, aixetes, terres i revestiments en general. Amb la seva utilització podrem evitar l'acumulació de calç i la formació d'incrustacions. No altera superfícies cromades, donant-los un aspecte brillant. El seu efecte netejador junt amb el seu agradable perfum ofereixen un elevat rendiment higienitzant.
  MULTIBANYS
  MULTIBANYS
  Multibanys està indicat per al manteniment diari de banys, aixetes, terres i revestiments en general. Amb la seva utilització podrem evitar l'acumulació de calç i la formació d'incrustacions. No altera superfícies cromades, donant-los un aspecte brillant. El seu efecte netejador junt amb el seu agradable perfum ofereixen un elevat rendiment higienitzant.
  BEST
  BEST
  BEST està indicat per al manteniment diari de banys, aixetes, terres i revestiments en general. Amb la seva utilització podrem evitar l'acumulació de calç i la formació d'incrustacions. No altera superfícies cromades, donant-los un aspecte brillant. El seu efecte netejador junt amb el seu agradable perfum ofereixen un elevat rendiment higienitzant.
  Veient del 1 al 3 (de 3 productes) Pàgines de Resultats:  1 
  977 088 074 / 608 318 665
  toni@corbimat.com