Especialitzats en els sectors de:
 • Geriatria
 • Restauració
 • Indústria alimentària
 • Bugadería
 • HOME
  Català Castellano
  Additius líquids Additius sòlids Detergents líquids Detergents sòlids
  PRODUCTES DESTACATS
  PRODUCTES BUGADERIA
  OXIBLANC BLANQUEJANT OXIGENAT
  OXIBLANC BLANQUEJANT OXIGENAT
  BLANC CLOR BLANQUEJANT CLORAT
  BLANC CLOR BLANQUEJANT CLORAT
  Blanquejant d'alta eficàcia per a tot tipus de fibres tèxtils. Pel seu alt contingut en clor actiu és molt eficaç per a la completa eliminació de taques de tipus orgànic sobre fibres naturals o sintètiques. Actua eficaçment sobre tot tipus de taques i està indicat per utilitzar-se en sistemes de rentat tèxtil mitjançant dosificació amb bombes. Posseeix un elevat poder de desinfecció que el fa indicat per al blanqueig de roba hospitalària.
  HIPOCLORIT SÒDIC
  HIPOCLORIT SÒDIC
  Aquest producte és conforme amb la Norma EN 901 de productes químics utilitzats en el tractament de l'aigua destinada al consum humà. Ingredient actiu per a la desinfecció ambiental i alimentària. Abans d'utilitzar el producte, llegiu detingudament la etiqueta a fi d'evitar riscos per a les persones i el medi ambient.
  NEUCLOR L NEUTRALITZAN DE CLORO I ALCALINITAT
  NEUCLOR L NEUTRALITZAN DE CLORO I ALCALINITAT
  Producte formulat per utilitzar en la fase de aclarit. Indicat per a l'eliminació de restes de blanquejant i alcalinitat en la peça. Aquesta neutralització combinada, ens assegura l'absència de degradació química de les fibres tèxtils, evitant a més possibles problemes secundaris de tipus dèrmic en l'ús posterior de la mateixa. Indicat per a sistemes de dosificació automàtics.
  KLEN CB 20
  KLEN CB 20
  Detergent amb una alta concentració tensioactiva i humectant. Conté en la seva composició blanquejants òptics estables al clor. Aplicable a tot tipus de fibres (cotó, polièster i fibres sintètiques en general). La seva concentració en components enzimàtics el fan idoni per a l'atac sobre taques orgàniques. Es pot combinar amb qualsevol tipus de blanquejant oxidant.
  HITEC L 25
  HITEC L 25
  Detergent líquid concentrat que combina amb una barreja de tensioactius, agents segrestants, agents anti-agrisament i un perfum durador. Ideal en el rentat a mà o a màquina, de roba blanca o de color; cotó, llana o fibres sintètiques. Cuida la roba i allarga la vida de les peces. Es pot combinar amb blanquejants - llevataques en la fase de rentat oferint excel·lents resultats en el rentat de roba d'hotels i restaurants. Presta gran rendiment fins i tot en aigua freda. Formulat amb fosfats que actuen com a agents anti-agrisament ja que asseguren una baixa concentració d'ions de calci i magnesi al bany.
  TEX SUPRA
  TEX SUPRA
  Detergent tèxtil atomitzat enzimàtic concentrat, apte per a la neteja de tot tipus de peces com llençols, tovalloles, estovalles, fibres sintètiques ... Excel·lents resultats, tant en roba blanca com de color.
  TEXBLAN
  TEXBLAN
  Detergent tèxtil alcalí per a ús en pre-rentat i rentat de roba molt bruta, amb taques rebels i persistents en estovalles, draps de cuina, roba de treball, granotes... Alta eficàcia sobre taques d'ous, xocolata, olis, salses, cafè, carmí, etc.
  HUMECT HUMECTANT
  HUMECT HUMECTANT
  Producte creat per activar el rentat de qualsevol tipus de roba, utilitzant-se com augmentador del poder humectant i com desengreixant. Producte indispensable en qualsevol procés de rentat.
  BLANQUIDOC BLANQUEJANT CLORAT POLS
  BLANQUIDOC BLANQUEJANT CLORAT POLS
  Blanquejant de ràpida dissolució amb elevat poder blanquejant per a tot tipus de fibres tèxtils. Pel seu contingut en clor actiu és molt eficaç en l'eliminació de taques de tipus orgànic sobre fibres naturals o sintètiques. Actua eficaçment sobre tot tipus de taques. El seu elevat poder de neteja ho fa especialment indicat per al rentat de la roba hospitalària.
  OXIDOC PLUS BLANQUEJANT OXIGENAT POLS
  OXIDOC PLUS BLANQUEJANT OXIGENAT POLS
  Additiu en pols de ràpida dissolució amb elevat poder blanquejant per a tot tipus de fibres tèxtils. Pel seu contingut en oxigen actiu és molt eficaç en l'eliminació de taques de tipus orgànic sobre fibres naturals o sintètiques. Actua eficaçment sobre tot tipus de taques. El seu elevat poder de neteja ho fa especialment indicat per al rentat de roba hospitalària. Pot usar-se en combinació amb qualsevol detergent, suprimint l'ús de clor com blanquejant. Apte per utilitzar en temperatures mitjanes i altes, escurçant així els temps de rentat.
  SEC-80 SEGRESTANT DE FERRO
  SEC-80 SEGRESTANT DE FERRO
  Producte creat per a l'eliminació d'ions metàl·lics en el rentat de roba, fonamentalment ferro. SEC-80 és adequat per a la recuperació de roba groguenca i l'eliminació de taques de ferro. La seva utilització evita la formació d'incrustacions inorgàniques sobre fibres, de manera que millora l'acabat en el rentat, evitant l'engroguiment de les peces.
  OXINET RECUPERADOR TAQUES ÒXID
  OXINET RECUPERADOR TAQUES ÒXID
  Producte creat per a l'eliminació de taques d'òxid produïdes sobre peces tèxtils.
  977 088 074 / 608 318 665
  toni@corbimat.com