Especialitzats en els sectors de:
 • Geriatria
 • Restauració
 • Indústria alimentària
 • Bugadería
 • HOME
  Català Castellano
  Crema granulada Gel dutxa Gel mans
  PRODUCTES DESTACATS
  HIGIENE CORPORAL
  DERMAXEL GEL
  DERMAXEL GEL
  DERMAXEL GEL és un gel dermatològic que posseeix un pH similar al de la pell, indicat per a pells sensibles i delicades. Es pot utilitzar indistintament per la cura de la pell i el cabell, evitant la dessecació, descamació i assegurant una perfecta protecció davant possibles contagis de la pell.
  DERMOSAN
  DERMOSAN
  DERMOSAN actua sobre greixos, olis, productes carbonosos i altres brutícies. En la seva composició intervenen components tensioactius utilitzats comunament en preparats cosmètics. Posseeix components antibacteris que inhibeixen el desenvolupament de microorganismes residents a la capa epitelial. No posseeix en la seva composició elements càustics. Producte amb pH neutre. Incorpora components que afavoreixen el desenvolupament de la capa epitelial. Producte ideal per a l'aplicació en serveis públics, oficines, centres hospitalaris, col·legis, institucions, plantes de manipulat d'aliments, etc. Apte per a la indústria alimentària.
  SENSI 10
  SENSI 10
  Sabó suau per a mans compost per tensioactius, ingredients per a la cura de la pell, agents hidratants i un agradable perfum afruitat. Sensi 10 proporciona una escuma cremosa i vitalitzant que neteja les mans amb suavitat i cura. El seu ús continuat no perjudica la pell, evitant descamacions i resecaments.
  ASEPTIC
  ASEPTIC
  ASEPTIC és un gel hidroalcohòlic indicat per a la higienització de les mans, sense necessitat d'esbandir amb aigua després de la seva aplicació. El seu gran poder higienitzant i la absència de perfums i colorants, el fan especialment indicat per al seu ús en la indústria alimentària, serveis mèdics, centres hospitalaris, centres públics, centres escolars, etc. Incorpora components que li confereixen un alt efecte nutrient i hidratant, proporcionant així mateix una agradable sensació de frescor. Enriquit amb Aloe Vera.
  DERMIS
  DERMIS
  Sabó neutre per a la neteja de mans, amb poder suavitzant i asèptic.
  977 088 074 / 608 318 665
  toni@corbimat.com