Especialitzats en els sectors de:
 • Geriatria
 • Restauració
 • Indústria alimentària
 • Bugadería
 • HOME
  Català Castellano
  DETERGENTS DETERGENTS DESINFECTANTS DESINCRUSTANTS NETEJA DE MANS
  PRODUCTES DESTACATS
  INDUSTRIA ALIMENTARIA
  DS15-IN
  DS15-IN
  Producte de característiques àcides amb intensa acció desincrustant de sals càlciques i magnèsiques. Especialment indicat per a la dissolució de pedra de llet en les instal · lacions de munyiment mecànic. DS15-IN posseeix control d'escuma, el que ho fa indicat per a neteges per circulació en circuit tancat. Producte amb inhibidors, no ataca els materials utilitzats correntment en la indústria alimentària, sobretot, acer inoxidable.
  DESCRUST F
  DESCRUST F
  DESCRUST F és un producte de caràcter àcid que actua eficaçment com eliminador d'incrustacions de calç, en canonades, calderes, intercanviadors de calor, etc. i com eliminador de restes de ciment, neteja de piscines i façanes o un altre tipus de brutícies molt incrustades. Posseeix en la seva composició humectants que faciliten la destrucció de les incrustacions causa de la seva major poder de penetració. Incorpora potents inhibidors per evitar la corrosió sobre metalls que actuen formant un film que evita l'atac directe dels components àcids sobre els metalls. No posseeix components fumants ni produeix gasos molestos. Producte adequat per a ser utilitzat en indústria alimentària, ja que per la seva composició no afecta a l'acer inoxidable. Dins de la indústria làctia, producte especialment indicat per a l'eliminació de la pedra de llet en aplicacions manuals (neteja de dipòsits, estris, etc.)
  LC 56 FOAM
  LC 56 FOAM
  Producte de característiques àcides especialment dissenyat per a l'eliminació de incrustacions, restes grasses o orgàniques, calcàries o un altre tipus de brutícies. Conté en la seva composició elements humectants que ajuden a l'eliminació de incrustacions, ja que faciliten el seu poder de penetració. Posseeix coadjuvants amb elevada formació d'escuma, el que ens permet una major fixació sobre les superfícies a tractar.
  DENGRAS FOOD
  DENGRAS FOOD
  Desgreixant de múltiples usos, posseeix en la seva formulació components desinfectants basats en amonis quaternaris. Destinat a la neteja de superfícies de tot tipus dins de cuines i indústries alimentàries. És un desengreixant basat en glioalcohols que no deixen residus, i és de fàcil aclarit. Depenent de la concentració es pot utilitzar per a la neteja, cuines, estris, parets, terres, etc.
  DENCLOR S/E
  DENCLOR S/E
  Detergent desinfectant per a neteja i desinfecció de superfícies, circuits i equips en la indústria alimentària. Les seves solucions no tenen escuma el que ho fan perfectament indicat per al tractament. Gran poder dispersant de la duresa i de la brutícia, evitant incrustacions. Pot emprar entre 20 i 60 º C amb superfícies de acer inoxidable. Conservar a l'ombra i preferiblement en lloc fresc.
  LICLOR 29
  LICLOR 29
  Desengreixant desinfectant clorat per a neteja i desinfecció de circuits i equips en la indústria alimentària. Les seves solucions no tenen escuma, per això és un producte molt indicat per a netejes on es requereixi aquesta característica. En el cas d'utilitzar en circuits de munyir, és aconsellable combinar alternativament (mai al mateix temps) amb un detergent àcid per completar les dues neteges diàries. Producte completament biodegradable. Gran poder dispersant de la duresa i de la brutícia, evitant incrustacions. Pot utilitzar-se entre 20 i 60 º C amb superfícies d'acer inoxidable. Conservar a l'ombra i preferiblement en lloc fresc
  DENCLOR FOAM
  DENCLOR FOAM
  Desengreixant clorat desinfectant i desodoritzant de superfícies verticals per projecció d'escuma on s'aplica per a la neteja d'exterior de maquinària d'omplert i de processos, sales de refrigeració, parets i en general tot tipus de maquinària en la indústria alimentària: làctia, càrnia, conservera ... etc. Desinfecció de superfícies dures en dissolució aquosa.
  DESEN 80
  DESEN 80
  Detergent alcalí sense escuma.
  DESEN 16
  DESEN 16
  Detergent alcalí sense escuma amb un alt poder netejador i detergent, amb gran capacitat d'emulsió davant greixos i brutícies. Especialment indicat en la neteja d'indústria alimentària (safates, superfícies amb gran brutícia, maquinària, etc.) Posseeix en la seva composició una perfecta combinació de segrestants amb una poderosa acció antincrustant.
  GRASNET 20
  GRASNET 20
  Detergent alcalí concentrat amb un alt poder segrestant i dispersant. Especialment indicat per a ser emprat en indústria alimentària on es produeixin acumulacions de matèria orgànica i greixos on fins i tot no hi ha una facilitat d'accés per realitzar una neteja manual. Conté en la seva composició poderosos humectants que faciliten la penetració i atac sobre la brutícia. Apte per a la indústria alimentària.
  DESEN FOAM
  DESEN FOAM
  Detergent escumant per a neteja i desengreixatge en qualsevol tipus de superfície: maquinària, parets, safates, bancades, etc. A la indústria alimentària pot ser utilitzat en projecció en forma d'escuma sobre superfícies verticals proporcionant el temps de contacte adequat per al desengreixatge i la neteja correcta. Recomanable per a la neteja general en sales d'especejament i manipulació d'aliments. Apte per a la indústria alimentària.
  977 088 074 / 608 318 665
  toni@corbimat.com