Especialitzats en els sectors de:
 • Geriatria
 • Restauració
 • Indústria alimentària
 • Bugadería
 • HOME
  Català Castellano
  PRODUCTES
  INSECTICIDES
  MASTER LAK
  MASTER LAK
  Insecticida en aerosol que posseeix un gran efecte tumbador i una intensa acció mortífera contra tot tipus d'insectes reptants. Per la seva formulació està especialment indicat per a usar en aquells locals on la presència de persones és habitual (bars, restaurants, hotels, etc). Gràcies a la seva potent descàrrega pot substituir els tractaments higienicosanitaris realitzats amb aparells polvoritzadors o nebulitzadors en aquells locals en què l'ús d'aquests aparells no resulta còmode ni rendible.
  MASTER FLY
  MASTER FLY
  Insecticida en aerosol formulat amb piretrines sintètiques sinergizadas, amb gran poder tumbador i amb una intensa acció mortífera contra insectes, eliminant instantàniament mosques, mosquits, vespes, arnes i altres insectes voladors. La seva especial descàrrega està dissenyada per utilitzar en petits i mitjans espais en les indústries, hoteleria i comerços. No conté elements perjudicials per al medi ambient.
  CUCA JET
  CUCA JET
  Insecticida en aerosol que posseeix un gran efecte tumbador i una intensa acció mortífera contra tot tipus d'insectes reptants. Per la seva formulació està especialment indicat per a usar en aquells locals on la presència de persones és habitual (bars, restaurants, hotels, etc). Gràcies a la seva potent descàrrega pot substituir els tractaments higienicosanitaris realitzats amb aparells polvoritzadors o nebulitzadors en aquells locals en què l'ús d'aquests aparells no resulta còmode ni rendible. Contingut net: 750 ml.
  ZZ COOPERMATIC
  ZZ COOPERMATIC
  Aerosol insecticida amb vàlvula dosificadora, que assegura la dosi necessària per eliminar insectes voladors. A base de piretrines naturals. Amb un aerosol es cobreix un volum de 170 m3. Presentació: Aerosol de 250 ml.
  FLY JET
  FLY JET
  Insecticida en aerosol formulat amb piretrines sintètiques sinergizadas, amb gran poder tumbador i amb una intensa acció mortífera contra insectes, eliminant instantàniament mosques, mosquits, vespes, arnes i altres insectes voladors. La seva especial descàrrega està dissenyada per utilitzar en petits i mitjans espais en les indústries, hoteleria i comerços. No conté elements perjudicials per al medi ambient. Contingut net: 750 ml.
  Veient del 1 al 5 (de 5 productes) Pàgines de Resultats:  1 
  977 088 074 / 608 318 665
  toni@corbimat.com