Especialitzats en els sectors de:
 • Geriatria
 • Restauració
 • Indústria alimentària
 • Bugadería
 • HOME
  Català Castellano
  CARROS FREGAT CARROS NETEJA ACCESORIS NETEJA
  PRODUCTES DESTACATS
  CARROS NETEJA
  NETEJAVIDRE LLAUTO
  NETEJAVIDRE LLAUTO
  Clàssic del professional vidrier, està construït amb les característiques de precisió que el fan únic en el seu gènere. La guia, perfilada en llautó extruït, temperat, abrillantat i envernissat antiòxid i anticorrosió, garanteix alta precisió en el contacte de la goma sobre el vidre. L'empunyadura està construïda en llautó massís i anatòmic. Per fixar la tensió de la goma a la guia, va proveït de dos clips de subjecció. Disponible en mides de 25, 35, 45 i 55 cm., S'acobla perfectament sobre mànecs telescòpics per neteja de vidres en alçada. Característica determinant per a la qualitat del netejavidres és el tall al l llavi de goma. Això evita estries i ratlles sobre el vidre. Altres requisits fonamentals de la goma són la seva barreja i la seva resiliència.
  NETEJA VIDRES INOX
  NETEJA VIDRES INOX
  Utensili professional, es desmunta completament en els seus tres components: la guia, el llavi de goma i l'empunyadura amb molla de fixació. Disponible en mesures de 25, 35, 45 i 55 cm. Gràcies a la seva perfecta conformació, alineament i bloqueig dels seus elements, és un utensili fiable i segur en la neteja de vidres. Es pot acoblar sobre mànecs telescòpics per a la neteja de vidres en alçada. La presència de la guia d'orificis a intervals permet bloquejar el suport en la posició desitjada, fins i tot desplaçada del centre. Això augmenta l'abast dels netejavidres i permet arribar als punts més alts sense ús d'escala. A l'empunyadura es pot acoblar 1 portafulles de 10 cm. (transportable a la butxaca), necessari per treure dels vidres (o d'altres superfícies) incrustacions i dipòsits.
  MULLADOR VIDRES
  MULLADOR VIDRES
  El mullador de cristalls s'usa per humitejar, ensabonar i mullar els vidres durant el treball de neteja. Està constituït pel recanvi de fibra sintètica i el suport en forma de "T". Distribueix ràpidament la correcta quantitat de líquid sobre el vidre i serveix per neteges a fons. Pot usar-se també a manera d'esponja. Per cristalls especialment bruts i amb petites incrustacions, està disponible el recanvi abrasiu. L'especial fibra sintètica que constitueix el mullador té característiques úniques: a) mai deixa borrissol o residus sobre el vidre; b) té un pèl llarg, dens i compacte, format d'un filat pentinat retorçat; c) té propietats inigualables de durada i d'absorció. A més, rentable en rentadora, té un revés especial gomós a efecte antilliscant. Adaptable a qualsevol mànec telescòpic per a neteja en altures. Disponible en mides de 25, 35 i 45 cm.
  RASCADORS
  RASCADORS
  La línia de rascadors ha estat estudiada per resoldre qualsevol problema de rascada sobre vidres, paviments i superfícies vàries. Amb ella es pot treballar en terra i a l'altura desitjada utilitzant les prolongacions telescòpiques. La fulla és fàcilment substituïble. El rascador per a terres pot subministrar amb empunyadura ABS, mànec de 25 cm, o comandament de 120 cm., En funció del treball de neteja que es vagi a desenvolupar. La fulla té un doble tall: afilat a navalla d'afaitar d'una part (per a brutícies lleugeres), rascant però no tallant de l'altra (per a brutícies difícils). És rígida i de llarga durada. Específicament pensat per a vidres, el portafulles inox de 10 cm., Amb fulla a doble tall de navalla, és flexible per seguir la conformació del vidre, però també molt resistent. És adaptable a les empunyadures del netejavidres inox.
  MANECS EXTENSIBLES
  MANECS EXTENSIBLES
  Els mànecs telescòpics d'alumini (formats d'una, dues o tres parts) representen, amb la seva lleugeresa d'ús, el perllongament gairebé natural del braç humà per assolir els elements en alçada, evitant la utilització, sempre perillosa, d'escales i banquetes. Disponibles en mesures des 1,20 fins a 11 metres. Com a complement dels telescòpics hi ha diversos elements que ajuden a la neteja en alçada: colzes articulats d'alumini, cons terminals de diversos acabats, raspalls per a neteja de teranyines i tubs, pinça universal amb complement de raspall i esponja, etc.
  SENYAL TERRA MULLAT
  SENYAL TERRA MULLAT
  Senyal en plàstic, d'avís sòl mullat.
  PINÇA PLASTIC FREGONA IND.
  PINÇA PLASTIC FREGONA IND.
  Pinça en plàstic per motxo industrial.
  HARAGAN PLASTIC
  HARAGAN PLASTIC
  Alta resistència a la temperatura i als agents bacterians. Especialment indicat en la indústria alimentària i sanitària. Mides: 35, 45, 55 cm.
  HARAGAN METAL.LIC
  HARAGAN METAL.LIC
  Amb bastidor metàl·lic galvanitzat dotat de una vora antiesquitxant i una fixació reforçada. Doble llavi de goma porosa de 30 mm. de vol. Disponible en mides de 45, 55 i 75 cm.
  CARRO ARKA 30
  CARRO ARKA 30
  Compost de: Estructura de plàstic reforçat, rodes de 80 mm, empunyadura reforçada, 1 cub de 25 litres, 1 premsa de plàstic, 1 portabossa de 120 lts amb tapa, 1 safata portabossa. Dimensions: 99x55x92 cm.
  CARRO ARKA 31
  CARRO ARKA 31
  Compost de: Estructura de plàstic reforçat, rodes de 80 mm, empunyadura reforçada, 1 cub de 25 litres, 1 premsa de plàstic, 1 portabossa de 120 lts amb tapa, 1 safata portabossa, portacubs, 2 cubs de 4 lts. Dimensions: 99x56x111 cm.
  CARRO ARKA 32
  CARRO ARKA 32
  Compost de: Estructura de Plàstic reforçat, rodes de 80 mm, empunyadura reforçada, 1 cub de 25 litres, 1 premsa de Plàstic, 1 portabossa de 120 litres amb tapa, 1 safata portabossa, portacubs, 2 cubs de 4 litres, 1 Portasafates. Dimensions: 99x60x111 cm.
  CARRO ARKA 33
  CARRO ARKA 33
  Compost de: Estructura de plàstic reforçat, rodes de 80 mm, empunyadura reforçada, 1 cub de 25 litres, 1 premsa de plàstic, 1 portabossa de 120 lts amb tapa, 1 safata portabossa, portacubs, 1 portasafates, 2 cubs de 4 litres, 1 porta-rotlles. Dimensions: 99x65x111 cm.
  CARRO FRED
  CARRO FRED
  Estructura de plàstic reforçat, empunyadura rilsanitzada reversible, 2 cubs de 25 litres, premsa de plàstic, rodes de 80 mm. Dimensions: 69x42x85 cm.
  CARRO ORION 302
  CARRO ORION 302
  Estructura de plàstic reforçat, empunyadura i ganxo penjador, galleda de 25 litres, premsa de plàstic, rodes de 80 mm. Porta incorporada una cistella posterior. Dimensions: 62x42x90 cm.
  CARRO ORION
  CARRO ORION
  Estructura de plàstic reforçat, galleda de 25 litres, premsa de plàstic, rodes de 80 mm. Porta incorporada una cistella posterior. Dimensions: 53x42x90 cm.
  CARRO ORION 301
  CARRO ORION 301
  Estructura de plàstic reforçat, nansa ergonòmica, galleda de 25 litres, premsa de plàstic, rodes de 80 mm. Porta incorporada una cistella posterior. Dimmensions: 54x43x94 cm.
  CARRO ORION 304
  CARRO ORION 304
  Estructura de plàstic reforçat, empunyadura amb portabossa i ganxo penjador, 1 cub de 25 litres, premsa de plàstic, rodes de 80 mm. Porta incorporada una cistella posterior. Dimensions: 80x42x90 cm.
  CARRO ORION 303
  CARRO ORION 303
  Estructura de plàstic reforçat, empunyadura amb portabossa i ganxo penjador, portacubs amb 2 cubs de 4 litres, 1 cub de 25 litres, premsa de plàstic, rodes de 80 mm. Porta incorporada una cistella posterior. Dimensions: 80x42x112 cm.
  CARRO MAXI JOLLY
  CARRO MAXI JOLLY
  Capacitat 32 litres. Amb premsa de plàstic, separador d'aigua i rodes de 80 mm. La seva altura lleugerament superior facilita l'operació de premsat. Incorpora un desguàs posterior que facilita el buidatge sense aixecar el carro. Dimensions: 55x37x93 cm.
  977 088 074 / 608 318 665
  toni@corbimat.com