Especialitzats en els sectors de:
 • Geriatria
 • Restauració
 • Indústria alimentària
 • Bugadería
 • HOME
  Català Castellano
  DEINFECTANST
  PRODUCTES DESTACATS
  DESINFECTANTS
  FOOD CLOR DESINFECTANT VERDURES
  FOOD CLOR DESINFECTANT VERDURES
  Producte d'alt poder desinfectant i ampli espectre bactericida i germicida. Elimina eficaçment gèrmens i bacteris en fruites i verdures. També es pot utilitzar en la cloració d'aigua per a consum humà.
  BIOXEL
  BIOXEL
  Especialment recomanat per a la desinfecció en superfícies dures en els següents camps: indústria alimentària, institucional, etc. Gran activitat bactericida, incloent GRAM-NEGATIVES. Manté la seva activitat biocida a baixes temperatures. Manté la seva eficàcia bactericida en presència de matèria orgànica. Posseeix una extraordinària tolerància a les aigües dures. Malgrat tractar-se d'un producte de naturalesa catiònica, basat en amonis quaternaris, manté el seu poder biocida en presència de petites quantitats de productes aniònics (detergents). Posseeix un elevat poder detergent i d'humectació.
  AMPHOS SF
  AMPHOS SF
  Desinfectant bactericida i fungicida basat en compostos anfotèrics que tenen una gran efectivitat biocida enfront d'un ampli espectre de bacteris. S'utilitza per a la desinfecció en diferents camps com la indústria de begudes, alimentària, sanitària, escorxadors, etc. Posseeix característiques detergents i una gran estabilitat fins i tot davant ph alcalins amb un elevat poder de neteja.
  ESPOREX
  ESPOREX
  Desinfectant aldehídic de contacte directe amb una elevada activitat antimicrobiana. Té propietats bactericides i fungicides. És efectiu en presència de matèria orgànica i de gran rapidesa d'acció. Conté una alta concentració de principis actius.
  DESCOL 75
  DESCOL 75
  Desinfectant que posseeix com a principi actiu biocida, una combinació d'amonis quaternaris en solució hidroalcohòlica. Té propietats bactericides i fungicides. S'utilitza per a la desinfecció d'instal · lacions de la indústria alimentària, màquines, etc. Per la seva composició el DESCOL-75 és de ràpid assecat. Gràcies a aquesta acció s'aconsella el seu ús en indústries o processos on no sigui desitjable la acumulació d'aigua o humitat. És efectiu en presència de matèria orgànica i de gran rapidesa d'acció.
  977 088 074 / 608 318 665
  toni@corbimat.com